Ovaakça İlkokulu

Vizyon: OVAAKÇA İLKOKULU VİZYON BÖLGESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİM, SPORTİF, KÜLTÜREL BAŞARISIYLA ADINDAN SÖZ ETTİREN, MODERN EĞİTİM TEKNOLOJİLERİYLE DONATILMIŞ, TÜM PAYDAŞLARINDA FARKINDALIK YARATAN, ÖRNEK, ŞEFFAF BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

Misyon: Öğrencilerimizin Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, idealine inanan, kendisi ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, bilgiye ulaşmasını bilen, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek için nitelikli eğitim öğretim hizmeti sunmak.

Başarılar: BURSA OSMANGAZİ İLÇESİ TKY EKİP KATEGORSİNDE 2.LİK DERECESİ

Saatler: BAŞLAMA 13.00 BİTİŞ 17.50
Isınma: DOĞALGAZ ISITMA SİSTEMİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BAHAR ŞENLİKLERİ - 23 NİSAN ŞENLİKLERİ - FUTBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1. SINIFLARA OYUN ALANI OLŞUTURMA PROJESİ - BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR VİDEODA PROJESİ - SEVGİ KULÜBESİ PROJESİ - OKUL SAĞLLIĞI PROJESİ - E-TWİNNİNG PROJELERİ

WEB - https://ovaakcailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ovaakça Eğitim Mh. Okul Sk. No.1 Osmangazi/BURSA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Ovaakça halkını, çoğunluğun yerli olmasıyla birlikte özellikle Bulgaristan´dan göç eden Türkler ve ülkemizin farklı şehirlerinden gelenler oluşturur.

Adres - Ovaakça Eğitim Mh. Okul Sk. No.1 Osmangazi/BURSA

Ulaşım Okulumuza 4,5 km uzaklıktaki Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali´nden hareket eden 17 no´lu otobüs en uygun ulaşım aracıdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Bursa il merkezine ve Osmangazi ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.